Outside Living
                                          


Smit Veranda's en Overkappingen

Apeldoorn


Welkom op onze website 

Heeft u zelf wel eens gedroomd van een veranda aan uw huis of in uw tuin? 

Dan zit u bij Smit Veranda’s en Overkappingen goed! Een houten veranda biedt huiselijke comfort, en is een aanwinst voor alle seizoenen. Een veranda of overkapping aan uw huis of vrijstaand geeft leefplezier, verlengt het buitenseizoen en het is een heerlijke plek om met familie en vrienden samen te zijn.    Bovendien geeft een veranda of overkapping uw woning meerwaarde.

Wij bouwen alle soorten buitenverblijven in Douglas/Lariks/Eiken/Hardhout

en met Steenstrips, 95% daarvan is maatwerk.

Wij komen hiervoor vrijblijvend bij u langs om te zien wat uw wensen zijn en ontvangt u een offerte op maat.

Ziet u bijvoorbeeld een veranda op internet dan maken wij deze 1 op 1 na of passen deze  aan naar uw wensen.

Deskundig advies en vertrouwd bouwen (alles onder één dakBij ons is ieder project uniek, wij bouwen alles zelf o.a. Tuinaanleg, grondwerk, fundering, elektra, bestrating, houten vloeren, schuttingen en haarden. Een totaal plaatje met maar één aanspreekpunt. Wij staan bekend om onze ervaring, de creativiteit en oplossingsgerichtheid, wij zien mogelijkheden waar andere het laten afweten. 

Neem rustig de tijd om een kijkje te nemen op de site, mocht u vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Voor de nodige info verwijs ik u naar de contactpagina.

Tot ziens

met vriendelijke groet,

Team Smit veranda's en overkappingen

 

 

 

Gastenboek

20 berichten op 4 pagina's
Johan Wolbers
06-02-18 15:32:53
Inmiddels genieten wij al weer enkele maanden van onze overkapping en sierbakken die Smit veranda's heeft geplaatst.
Wij zijn erg tevreden over de mooie afwerking en prettige samenwerking (echt alles werd op persoonlijke wens gemaakt).
Opvallend dat echt al diverse mensen die bij ons op bezoek zijn geweest specifiek vragen wie verantwoordelijk is voor onze mooie overkapping en tuinaanleg.

Amber en Johan
Fam. Burgers
28-01-18 11:58:08
De heer Smit heeft bij ons een veranda gebouwd waar we alleen maar van konden dromen. Bij meerdere bedrijven langs geweest en niemand kon aan onze wensen voldoen, totdat we Smit veranda's en overkappingen op ons pad tegen kwamen. Door zijn vakmanschap en oude ambacht uit te voeren creëerde de heer Smit een sfeer in onze achtertuin precies zoals we voor ogen hadden. Hij gebruikt echt mooie materialen en tijdens de bouw een genot om naar te kijken. De volgende opdracht ligt al weer klaar, een mooie korfhaard/BBQ die we onder onze veranda willen laten plaatsen. Ook deze kopen we bij de heer Smit, want we hebben gezien hoe zorgvuldig hij is met zijn materialen. Smit veranda's en overkappingen heel erg bedankt en ik kan Smit veranda's en overkappingen aanbevelen bij een ieder die echt wat moois in zijn tuin wil hebben voor langere tijd. Met vriendelijke groet, Fam Burgers
Eylem Yilmaz
08-01-18 11:57:07
Wij wilden een open haard op bio-ethanol. Zoals wij het voor ogen hadden konden we echt nergens vinden of het was niet te betalen. Jordi heeft voor ons een meubel op maat gemaakt waar we super tevreden over zijn. Het meubel is heel mooi geworden en de afwerking is geweldig.
Ik kan Jordi bij iedereen aanbevelen.
Erwin en Geertje Seynaeve
05-07-17 10:15:57
Jordi heeft bij ons een veranda in de tuin geplaatst. Met zijn vakmanschap, oog voor kwaliteit en eigen suggesties/adviezen heeft hij ons voor de komende jaren een prachtig plekje gegeven om samen te genieten. Ook de kids zijn blij met het resultaat! Dank je wel Jordi!
Nelly en Fons Nolte
04-07-17 13:41:09
Jordi Smit heeft bij ons een overkapping tussen huis en bijkeuken gemaakt. Hebben een prima klus gedaan. Goede voorstellen over hoe te maken, met creatieve ideeen, op een nette en secure wijze en tegen een alleszins schappelijke prijs. Ook de nazorg was door deze club prima gedaan. Kunnen we werkelijk aanbevelen. Voor ons ook in de toekomst bij andere klussen een adres om op terug te vallen
Tonen: 5  10   20Aan de inhoud van de website kan geen rechten worden ontleend.