Outside Living
                                          


Smit Veranda's en Overkappingen

Apeldoorn


Welkom op onze website 

Heeft u zelf wel eens gedroomd van een veranda aan uw huis of in uw tuin? 

Dan zit u bij Smit Veranda’s en Overkappingen goed! Een houten veranda biedt huiselijke comfort, en is een aanwinst voor alle seizoenen. Een veranda of overkapping aan uw huis of vrijstaand geeft leefplezier, verlengt het buitenseizoen en het is een heerlijke plek om met familie en vrienden samen te zijn.    Bovendien geeft een veranda of overkapping uw woning meerwaarde.

Wij bouwen alle soorten buitenverblijven in Douglas/Lariks/Eiken/Hardhout

en met Steenstrips, 95% daarvan is maatwerk.

Wij komen hiervoor vrijblijvend bij u langs om te zien wat uw wensen zijn en ontvangt u een offerte op maat.

Ziet u bijvoorbeeld een veranda op internet dan maken wij deze 1 op 1 na of passen deze  aan naar uw wensen.

Deskundig advies en vertrouwd bouwen (alles onder één dakBij ons is ieder project uniek, wij bouwen alles zelf o.a. Tuinaanleg, grondwerk, fundering, elektra, bestrating, houten vloeren, schuttingen en haarden. Een totaal plaatje met maar één aanspreekpunt. Wij staan bekend om onze ervaring, de creativiteit en oplossingsgerichtheid, wij zien mogelijkheden waar andere het laten afweten. 

Neem rustig de tijd om een kijkje te nemen op de site, mocht u vragen hebben, schroom niet om contact op te nemen. Voor de nodige info verwijs ik u naar de contactpagina.

Tot ziens

met vriendelijke groet,

Team Smit veranda's en overkappingen

 

 

 

Gastenboek

20 berichten op 4 pagina's
Manfred en Monique Schenning
15-09-16 19:42:49
Jordi heeft met veel enthousiasme een prachtige veranda aan ons huis gebouwd. Weer of geen weer, hij ging gewoon door. Jordi is een gezellige en zeer nauwkeurige vakman. Hij heeft de veranda precies gemaakt zoals wij wilden. Alles was mogelijk. En wat een aanwinst is de veranda voor ons huis en onze tuin. We zijn we er ontzettend blij mee. Zelfs in deze kwakkelzomer hebben wij toch heel veel buiten gezeten. En in het najaar zullen er vast nog veel avonden volgen dankzij de heater die Jordi geplaatst heeft.
Fam. Berghuis
11-07-16 22:45:59
' Van een zandbak naar een strakke en sfeervolle tuin'

Jordi , wat zijn wij toch ontzettend blij met onze nieuwe, strakke en sfeervolle tuin! We krijgen dan ook ontzettend veel positieve reacties. In het najaar van 2015 werd eindelijk onze nieuwbouwwoning opgeleverd maar we kregen er een mooie uitdaging bij: een voor-, zij- en achtertuin met flink wat hoogteverschil. Onze conclusie was al vrij snel dat we hier proffesionele hulp bij nodig hadden. Via goede mond op mond reclame kwamen we bij je terecht. En deze positieve reclame heb je meer dan waargemaakt. Het hoogteverschil is echt vakbekwaam, strak en sfeervol opgelost. Volledig naar onze wensen! Tevens vonden we het erg gaaf dat je samen met ons (de klant) wilden werken aan deze pittige klus. Binnenkort volgen er bij dit bericht enkele foto's waarop iedereen de (fraaie) verschillen kan zien van voor en na de komst van Jordi. Tevens heeft Jordi ook de erfafscheiding (schutting en deuren) op maat gemaakt van douglashout.
Alvast veel kijkplezier toegewenst. We hopen dat een ieder de details goed kan zien.
Bart
30-04-16 13:22:08
Jordi heeft onze veranda erg mooi afgemaakt. Eerder was een andere aannemer begonnen, helaas leverde die erg slecht werk. Jordi heeft deze klus super afgemaakt en daarbij zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van de beschikbare materialen. Het is een erg mooie en veilige veranda geworden.

Jordi heeft ons veel advies gegeven en is daarna erg nauwkeurig aan het werk gegaan. Het eindresultaat is helemaal zoals wij voor ogen hadden.

Jordi is een vakman, erg duidelijk in alle communicatie en maakt waar wat hij belooft en afspreekt. Wij raden hem zeker aan!!
Van Straten
18-12-15 19:07:53
Dhr Smit heeft bij ons een kozijn en deur geplaatst.
Hij komt zijn afspraken na,en levert goed werk af.
Hij doet dit nauwkeurig.Wij zijn erg te spreken over het geleverde werk.
Met vriendelijke groet Ferry en Annemarie
Kim Ongering
07-06-15 08:17:36
Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Smit heeft geleverd. Hij heeft zelf heel veel ideeën, alles kan in overleg. Hij werkt volgens de gemaakte afspraken en is flexibel.
Smit heeft bij ons een vlonder, tuinhuisje en hekwerk gemaakt. Hij werkt met heel fijn en mooi hout, wat onze tuin een mooie uitstraling geeft.

De volgende opdracht ligt er ook al. Een fietsenschuurtje aan de voorkant van het huis. Ik heb er de volste vertrouwen in dat deze ook helemaal naar onze zin wordt en dat Smit weer kwaliteit levert.

Ik zou hem bij iedereen aanbevelen. Een echte vakman!
Tonen: 5  10   20Aan de inhoud van de website kan geen rechten worden ontleend.